Cena proizvoda

1.650,00rsd

Vaginalete MYCO

Biljne vaginalete za zaštitu od genitalnih infekcija izazvanih Mycoplasmom, Ureaplasmom i Chlamydiom.

Vaginalete stvaraju sredinu nepodobnu za rast i razmnožavanje Chlamydie , Mycoplasme i Ureaplasme, vrše zaštitu mikroflore i održavaju higijenu intimnog područja

Cena proizvoda

1.650,00rsd

Description

Mycoplasme i Ureaplasme su mikroorganizmi koji imaju osobine bakterija , pripadaju porodici Mycoplasmi koja čini više od 70 vrsta. Za razliku od drugih vrsta bakterija nemaju ćelijski zid i žive u drugim živim ćelijama. Genitalne infekcije najčešće izazivaju Mycoplasma, hominis i Mycoplasma genitalium i Ureaplasma urealyticum. Infekcije često prolaze bez simptoma (asimptomatične su) pa vremenom mogu dovesti do steriliteta, čestih spontanih pobačaja kod žena, a kod muškaraca uzrokuju smanjenu pokretljivost spermatozoida i njihov broj. Infekcija se prvenstveno prenosi seksualnim putem ali se može i dobiti i kontaktnim putem preko vlažnih površina u bazenima, saunama i preko predmeta za intimnu upotrebu. Inkubacija traje oko 10 dana mada može trajati i do 6 nedelja.

Chlamydia trachomatis je nepokretna gram negativna bakterija. Pripada posebnoj grupi mikroorganizama , razmnožava se u citoplazmi ćelije domaćina slično virusima. Po morfologiji razlikuje se od virusa pošto poseduje DNK i RNK. Infekcije izazvane Chlamydiom su najčešće bakterijske polno prenosive bolesti. Infekcija se prenosi polnim putem i preko porođaja sa majke na dete. Infekcija je najčešće asimptomatska ili sa blagim netipičnim simptomima koji se mogu razviti od jedne do 3 nedelje nakon kontakta. Nelečene Chlamydialne infekcije povećavaju rizik od nastanka vanmaterične trudnoće, utiču na nastanak spontanih pobačaja i steriliteta kod žena a kod muškaraca utiču na pokretljivost i broj spermatozoida.

Vaginalete MYCO omogućavaju:

 • Brzi prolaz aktivnih biljnih supstanci preko ćelijske membrane u ćelije domaćina koje su inficirane Chlamydiom, Mycoplasmom i Ureaplasmom izazivajući inhibiciju rasta i razmnožavanja mikroorganizama
 • Uspostavljanje prirodne mikroflore u intimnom području

 
Efikasnost vaginaleta potvrđuje se laboratorijskim i mikrobiološkim kontrolnim nalazom.

Vaginalete ne sadrže konzervanse, estrogene, diuretske i toksične supstance.

NAČIN UPOTREBE:

 • Jedna vaginaletu uveče pre spavanja u ležećem položaju staviti u vaginu.
 • Proizvod je namenjen za vaginalnu upotrebu.

 
MERE OPREZA:

 • Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda.
 • Za primenu u trudnoći i u slučaju istovremene farmakološke terapije, posavatovati se sa svojim lekarom.
 • Čuvati van domašaja dece.
 • Čuvati na temperaturi do 20°C u originalnom pakovanju.

 
Biljni ekstrakti su formulisani na osnovu eksperimentalnih ispitivanja a po efikasnosti i aktivnom dejstvu protiv mikroorganizama.

Treba napomenuti da ni jedna pojedinačna supstanca biljnog ekstrakta nije odgovorna za efikasnost nego se efikasnost ispoljava u sinergijskom dejstvu svih supstanci.

Sve aktivne supstance su u obliku mikromolekula i to im omogućava nesmetan i lak prolaz kroz ćelijske membrane.

Sastav

Macerat Hypericum perforatum, Calendula officinalis, Calphyllum inophyllum, Herbal kompleks MYCO, Coco-Glycerides, Cera Alba, Vitamin E.

 • Calendula officinalis – zemlja porekla Nemačka, CO2 ekstrakcija, organski sertifikat Ecocert GREENLIFE.

100% natural, cvet biljke
Aktivne komponente: triterpenski estri, karotenoidi, flavanoidi, faradiol estri do 25%, faradiol, 3 palmitinski faradiol.
Glavna svojstva: Moćno antiinflamotorno, antibakterijsko, antiseptičko i zaceljujuće dejstvo. CO2 ekstrakcija omogućava dobijanje optimalne koncentracije jedinjenja koja omogućavaju regeneraciju tkiva i protivupalno dejstvo. Koristi se za zaustavljenje krvarenja, protiv grčeva, rana, upalnih procesa. Veoma je efikasan kod gljivičnih infekcija i različitih stanja zapaljenja kože.

 • Hypericum perforatum – zemlja porekla Francuska, organski sertifikat Ecocert

100% natural, cvet biljke
Aktivne komponente: hipericin, pseudohipericin, hiperforin, karotenoidi, antocijan, fitoncidi, rutin, hiperozid, kvercetin.
Glavna svojstva: komponente koje sadrži pokazuju izraženu antivirusnu aktivnost. Hipericin i pseudohipericin deluju protiv virusa tako što inaktiviraju zrele viruse i inhibiraju reprodukciju inficiranih virusnih ćelija. Karotenoidi, fitoncidi, antocijan pomažu prilikom zarastanje rana i opekotina, obnavljaju oštećenu vaginalnu sluznicu, pomažu kod različitih stanja hormonskog disbalansa, imaju snažno antibakterijsko dejstvo. Hiperozid, kvercetin, rutin poseduju naučno potvrđeno antitumorsko dejstvo.

 • Calphyllum inophyllum – zemlja porekla Madagaskar, organski sertifikat Ecocert

100% natural, plod biljke
Aktivne komponente: inophylin A, kalaustralin, inofilololid, ksantoni, kalanolidi i kumarin.
Glavna svojstva: deluje antibakterijski, fungicidno, antivirusno, protivupalno. Grupa ksantona deluje protivupalno i inhibira rast bakterija a kanofilična kiselina ima snažno antimikrobno dejstvo. Kalanolidi i kumarin snažno deluju na viruse a najizraženije na virus HPV-a, nezamenljiv je u tretiranju raznih vaginalnih infekcija.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaginalete MYCO”

Your email address will not be published.

Zašto izabrati Lonicerm?

Svi naši proizvodi su 100% organski

- Profesionalnost -

Naš cilj je da udružimo znanje, iskustvo i moć prirode kako bi stvarali inovativne vrhunske proizvode za Vas. Mi idemo u korak sa svetskim standardima i otkrićima

- Naš tim -

Sarađujemo sa najboljim proizvođačima organskih supstanci: " Mibelle Biochemistry, Florihana, Primavera, Oshadhi, Pranarom "

- Stručnost -

Dugugodišnje laboratorijsko iskustvo, naučno-istraživački i eksperimentalni rad dovoljan su razlog da zaslužimo Vaše poverenje

- Lični proizvodi -

U mogućnosti smo da kreiramo individualne proizvode koji će odgovarati trenutnim potrebama Vaše kože i Vašim željama

Kontakt

Radno Vreme

Pon-Pet: 12:00h – 20:00h
Sub: 10:00h – 16:00h
Ned: Neradan dan

SVA PRAVA ZADRŽANA © 2020 LONICERM

0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna

-50%

na organsku kozmetiku