Cena proizvoda

1.650,00rsd

Vaginalete MYCO

Biljne vaginalete za zaštitu od genitalnih infekcija izazvanih Mycoplasmom, Ureaplasmom i Chlamydiom.

Vaginalete stvaraju sredinu nepodobnu za rast i razmnožavanje Chlamydije , Mycoplasme i Ureaplasme, vrše zaštitu mikroflore i održavaju higijenu intimnog područja

Cena proizvoda

1.650,00rsd

Opis

Mycoplasme i Ureaplasme su mikroorganizmi koji imaju osobine bakterija , pripadaju porodici Mycoplasmi koja čini više od 70 vrsta. Za razliku od drugih vrsta bakterija nemaju ćelijski zid i žive u drugim živim ćelijama. Genitalne infekcije najčešće izazivaju Mycoplasma, hominis i Mycoplasma genitalium i Ureaplasma urealyticum. Infekcije često prolaze bez simptoma (asimptomatične su) pa vremenom mogu dovesti do steriliteta, čestih spontanih pobačaja kod žena, a kod muškaraca uzrokuju smanjenu pokretljivost spermatozoida i njihov broj. Infekcija se prvenstveno prenosi seksualnim putem ali se može i dobiti i kontaktnim putem preko vlažnih površina u bazenima, saunama i preko predmeta za intimnu upotrebu. Inkubacija traje oko 10 dana mada može trajati i do 6 nedelja.

Chlamydia trachomatis je nepokretna gram negativna bakterija. Pripada posebnoj grupi mikroorganizama , razmnožava se u citoplazmi ćelije domaćina slično virusima. Po morfologiji razlikuje se od virusa pošto poseduje DNK i RNK. Infekcije izazvane Chlamydiom su najčešće bakterijske polno prenosive bolesti. Infekcija se prenosi polnim putem i preko porođaja sa majke na dete. Infekcija je najčešće asimptomatska ili sa blagim netipičnim simptomima koji se mogu razviti od jedne do 3 nedelje nakon kontakta. Nelečene Chlamydialne infekcije povećavaju rizik od nastanka vanmaterične trudnoće, utiču na nastanak spontanih pobačaja i steriliteta kod žena a kod muškaraca utiču na pokretljivost i broj spermatozoida.

Vaginalete MYCO omogućavaju:

 • Brzi prolaz aktivnih biljnih supstanci preko ćelijske membrane u ćelije domaćina koje su inficirane Chlamydiom, Mycoplasmom i Ureaplasmom izazivajući inhibiciju rasta i razmnožavanja mikroorganizama
 • Uspostavljanje prirodne mikroflore u intimnom području

 
Efikasnost vaginaleta potvrđuje se laboratorijskim i mikrobiološkim kontrolnim nalazom.

Vaginalete ne sadrže konzervanse, estrogene, diuretske i toksične supstance.

NAČIN UPOTREBE:

 • Jedna vaginaletu uveče pre spavanja u ležećem položaju staviti u vaginu.
 • Proizvod je namenjen za vaginalnu upotrebu.

 
MERE OPREZA:

 • Ne koristiti u slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda.
 • Za primenu u trudnoći i u slučaju istovremene farmakološke terapije, posavatovati se sa svojim lekarom.
 • Čuvati van domašaja dece.
 • Čuvati na temperaturi do 20°C u originalnom pakovanju.

 
Biljni ekstrakti su formulisani na osnovu eksperimentalnih ispitivanja a po efikasnosti i aktivnom dejstvu protiv mikroorganizama.

Treba napomenuti da ni jedna pojedinačna supstanca biljnog ekstrakta nije odgovorna za efikasnost nego se efikasnost ispoljava u sinergijskom dejstvu svih supstanci.

Sve aktivne supstance su u obliku mikromolekula i to im omogućava nesmetan i lak prolaz kroz ćelijske membrane.

Sastav

Macerat Hypericum perforatum, Calendula officinalis, Calphyllum inophyllum, Herbal kompleks MYCO, Coco-Glycerides, Cera Alba, Vitamin E.

 • Calendula officinalis – zemlja porekla Nemačka, CO2 ekstrakcija, organski sertifikat Ecocert GREENLIFE.

100% natural, cvet biljke
Aktivne komponente: triterpenski estri, karotenoidi, flavanoidi, faradiol estri do 25%, faradiol, 3 palmitinski faradiol.
Glavna svojstva: Moćno antiinflamotorno, antibakterijsko, antiseptičko i zaceljujuće dejstvo. CO2 ekstrakcija omogućava dobijanje optimalne koncentracije jedinjenja koja omogućavaju regeneraciju tkiva i protivupalno dejstvo. Koristi se za zaustavljenje krvarenja, protiv grčeva, rana, upalnih procesa. Veoma je efikasan kod gljivičnih infekcija i različitih stanja zapaljenja kože.

 • Hypericum perforatum – zemlja porekla Francuska, organski sertifikat Ecocert

100% natural, cvet biljke
Aktivne komponente: hipericin, pseudohipericin, hiperforin, karotenoidi, antocijan, fitoncidi, rutin, hiperozid, kvercetin.
Glavna svojstva: komponente koje sadrži pokazuju izraženu antivirusnu aktivnost. Hipericin i pseudohipericin deluju protiv virusa tako što inaktiviraju zrele viruse i inhibiraju reprodukciju inficiranih virusnih ćelija. Karotenoidi, fitoncidi, antocijan pomažu prilikom zarastanje rana i opekotina, obnavljaju oštećenu vaginalnu sluznicu, pomažu kod različitih stanja hormonskog disbalansa, imaju snažno antibakterijsko dejstvo. Hiperozid, kvercetin, rutin poseduju naučno potvrđeno antitumorsko dejstvo.

 • Calphyllum inophyllum – zemlja porekla Madagaskar, organski sertifikat Ecocert

100% natural, plod biljke
Aktivne komponente: inophylin A, kalaustralin, inofilololid, ksantoni, kalanolidi i kumarin.
Glavna svojstva: deluje antibakterijski, fungicidno, antivirusno, protivupalno. Grupa ksantona deluje protivupalno i inhibira rast bakterija a kanofilična kiselina ima snažno antimikrobno dejstvo. Kalanolidi i kumarin snažno deluju na viruse a najizraženije na virus HPV-a, nezamenljiv je u tretiranju raznih vaginalnih infekcija.

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Budite prvi i ocenite “Vaginalete MYCO”

Your email address will not be published.

Zašto izabrati Lonicerm?

Svi naši proizvodi su 100% organski

- Profesionalnost -

Naš cilj je da udružimo znanje, iskustvo i moć prirode kako bi stvarali inovativne vrhunske proizvode za Vas. Mi idemo u korak sa svetskim standardima i otkrićima

- Naš tim -

Sarađujemo sa najboljim proizvođačima organskih supstanci: " Mibelle Biochemistry, Florihana, Primavera, Oshadhi, Pranarom "

- Stručnost -

Dugugodišnje laboratorijsko iskustvo, naučno-istraživački i eksperimentalni rad dovoljan su razlog da zaslužimo Vaše poverenje

- Lični proizvodi -

U mogućnosti smo da kreiramo individualne proizvode koji će odgovarati trenutnim potrebama Vaše kože i Vašim željama

Kontakt

Radno Vreme

Pon-Pet: 12:00h – 20:00h
Sub: 10:00h – 16:00h
Ned: Neradan dan

SVA PRAVA ZADRŽANA © 2020 LONICERM

0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna

-50%

na organsku kozmetiku