Lonicerm CAN – Vaginalete za uništavanje kandide

Usled kompleksnog sastava i visokokvalitetnih biljnih ekstrakata Lonicerm vaginalete CAN su se pokazale izuzetno delotvorno pri uništavanju vaginalne Candide.

Lekovite supstance sprečavaju dalji rast i razmnožavanje Candide, a takođe imaju stimulišuće dejstvo na imunološki sistem. Vas pravi izbor! Budite zdrava i zadovoljna žena uz Lonicerm!

Lonicerm VIR – Vaginalete za efikasno uništavanje HPV i HSV virusa i Kondiloma.

Formulaciju Lonicerm vaginaleta čine kvalitetni biljni esktrakti koji su naučno i laboratorijski dokazani kao saveznik pri uništavanju HPV i HSV virusa i kondiloma.

Više hiljada zadovoljnih žena potvrda su dobrog kvaliteta i efikasnosti naših vaginaleta!

Lonicerm REV – Vaginalete za epitalizaciju i revitalizaciju vaginalne sluznice i za efikasno otklanjanje ranica.

 

Radi revitalizacije sluznice i efikasno otklanjanje ranica svim damama preporučujemo Lonicerm Rev, revolucionarne vaginalete koje će vas osvežiti, a svojim sastavom blagotvorno delovati na zaštitu od infekcija i imunološki sistem!

Lonicerm MYCO – Vaginalete za uništavanje MYCOPLASME, UREPLASME , CHLAMYDIE

 

Linija prirodne kozmetike Lonicerm se posebno istakla na tržištu po revolucionarnim vaginaletama. Formulaciju čine biljni ekstrakti visokog kvaliteta koji su se pokazali vrlo efikasnim pri uništavanju mikroorganizama.

Lonicerm MYCO vaginalete se posebno preporučuju pri efikasnom uklanjanju Mycoplasme, Ureplasme i Chlamydie.

Lonicerm BACT – Vaginalete za efikasno uništavanje Gram+ i Gram- bakterija i parazita.

(Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, E.coli, Streptococcus group b hemoliticus, Enterococcus,Proteus mirabilis, Trichomonas vaginalis)

Lonicerm se posebno istakao i po izuzetno efektivnim biljnim vaginaletama! Vaginalete sadrze lipofilne mikromolekule izolovane najnovijim tehnologijama iz biljaka.Zbog kompleksnih struktura i razlicitih mehanizama dejstva bakterije nemaju mogucnost razvijanja rezistencije.

O BILJNIM VAGINALETAMA LONICERM

Jedna od fizioloških funkcija biljaka je zaštita od patogenih mikroorganizama. Molekule koje biljka proizvodi da bi se odbranila od njih nastale su nakon evolucijskog odabira molekula koje su se pokazale najaktivnijim protiv mikroorganizama a protiv kojih mikroorganizmi nisu uspeli razviti rezistenciju.
Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli razviti rezistenciju leži u činjenici da su jedinjena biljaka smeše supstanci različitog mehanizma dejstva i veoma kompleksnih struktura.

Vaginalete Lonicerm sadrže lipofilne biljne mikromolekule. Novim tehnologijama extrakcije biljaka mogu se dobiti male molekule koje vrlo brzo prelaze preko membrane ćelije bez potrebe da ih transportuju posebni proteini.
Lekovite supstance inkorporiraju se u odgovarajuću podlogu koja se polako topi nakon primene i omogućava produženo otpuštanje lekovitih supstanci i na taj način se stvaraju nepovljni uslovi za dalji rast i razmnožavanje virusa, bakterija, gljivica i parazita.

Experimentalnim radom je potvrđeno da određene biljne supstance poseduju visok antimikrobni potencijal i stimulativno deluju na imunološki sistem.Ima više mehanizama na temelju koji jedinjena biljaka deluju u organizmu kod infekcija :

1. DIREKTNO MIKROBICIDNO DEJSTVO
2. INHIBITORNO DEJSTVO NA PROLIFERACIJU
3. SMANJENJE PATOGENOG POTENCIJALA BAKTERIJA
4. STIMULATIVNO DEJSTVO NA IMUNOLOŠKI SISTEM

Formulaciju vaginaleta LONICERM čine biljni ekstrakti visokog kvaliteta renomiranih francuskih proizvođača. Biljni ekstrakti u svakoj vrsti vaginaleta fromulisani su na osnovu eksperimentalnih ispitivanja, a po efikasnosti i aktivnom dejstvu za uništavanje određenih vrsta mikroorganizama. Imaju veoma kompleksan sastav i zbog toga efikasno uništavaju patogene mikroorganizme.

 

Više hiljada zadovoljnih žena je potvrda dobrog kvaliteta i efikasnosti LONICERM vaginaleta. Potvrda kvaliteta i efikasnosti dokazuje se isključivo kontrolnim mikrobiološkim nalazom koji je jedini pokazatelj efikasnosti dejstva vaginaleta.

Treba Vam pomoć? Pišite nam!

Za sve informacije ili pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem maila info@lonicerm.com ili pozivom na broj +381 60/36-36-605