USLOVI KORIŠĆENJA

Ovi Uslovi korišćenja odnose se na Vaš pristup i korišćenje sajta www.lonicerm.com (u daljem tekstu: sajt). Koristeći Sajt, prihvatate ove Uslove korišćenja u potpunosti. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih Uslova korišćenja, molimo Vas da ne koristite sajt.

OPIS PROIZVODA

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda ali ne možemo garantovati da su informacije u potpunosti tačne i bez grašaka.

FOTOGRAFIJE PROIZVODA

Fotografije proizvoda su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda te ne možemo garantovati da su fotografije u datom trenutku poptuno identične i bez grešaka. Ukoliko proizvod koji ste poručili previše odstupa od fotografije i opisa, možete nam vratiti proizvod a mi ćemo Vam vratiti novac.

ZAŠTITA INTELEKTUALNE SVOJINE

Svi sadržaji na Sajtu, uključujući tekst, slike, videozapise, audiozapise i druge materijale, vlasništvo je ili je licencirano od strane Lonicerm. Vi se slažete da nećete kopirati, distribuirati, prenositi, prikazivati, obavljati, reprodukovati, objavljivati, licencirati, modificirati, prepravljati, prenositi, prodavati ili na bilo koji drugi način koristiti bilo koji sadržaj sa Sajta bez prethodnog pismenog odobrenja od strane Lonicerm.

PORUČIVANJE PROIZVODA

Proizvode možete poručiti preko online prodavnice na sajtu www.lonicerm.com. Da biste poručili proizvod, potrebno je da odaberete proizvod koji želite, dodate ga u korpu i nastavite porudžbinu. Za upućivanje porudžbine, potrebno je da navedete svoje ime i prezime, email, adresu za dostavu i broj telefona.  Plaćanje porudžbine možete izvršiti pouzećem ili preuzeti poručene proizvode u našoj radnji.

Lonicerm će se potruditi da dostavlja sve porudžbine u roku od 1-3 radna dana. Međutim, Lonicerm ne snosi odgovornost za bilo kakva kašnjenja u dostavi koja su izvan njegove kontrole.

DOSTAVA PROIZVODA

Proizvode dostavljamo na sve adrese na teritoriji Republike Srbije. Proizvode možemo poslati i van Republike Srbije. Dostava se vrši putem kurirske službe.

Troškovi dostave su od 300-600 dinara u ovisnosti od težine pošiljke i 1% od ukupne vrednosti pošiljke koje Pošta Srbije „Post Express“ naplaćuje primaocu pošiljke na ime prenosa novca pouzećem.

Besplatna dostava za iznos preko 5000rsd na teritoriji Republike Srbije. 

VRAĆANJE PROIZVODA

Možete vratiti poručena dobra u roku od 14 dana od dana prijema. Poručeni proizvodi moraju biti u originalnom pakovanju i neiskorišćeni. Troškove vraćanja robe snosi kupac.

REKLAMACIJE

Ako ste primili proizvod koji je oštećen ili nije onaj koji ste poručili, možete podneti reklamaciju u roku od 7 dana od dana prijema proizvoda. Reklamacije možete podneti putem kontakt formulara na sajtu ili pisanim putem na mail info@lonicerm.com

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Pročitajte detaljnije našu Politiku privatnosti kako koristimo Vaše lične podatke.

IZMENE USLOVE KORIŠĆENJA

Lonicerm ima pravo da izmeni ove Uslove korišćenja u bilo koje vreme, bez prethodne najave i obaveštenja. Vaše daljnje korišćenje sajta nakon bilo kakvih izmjena ovih Uslova korišćenja smatraće se prihvatanje tih izmena.

PRIHVATANJE USLOVA KORIŠĆENJA

Koristeći Sajt, vi prihvatate ove Uslove korišćenja u potpunosti. Ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih Uslova korišćenja, molimo vas da ne koristite Sajt. Predlažemo Vam da periodično vršite uvid u trenutne Uslove korišćenja.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja molimo Vas da nas kontaktirate na info@lonicerm.com

Komentari:

0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je praznaProdavnica
Proizvodi

-20%

na organsku kozmetiku
d
h
m
s