Cena proizvoda

8.500,00rsd

Phyto Cell - noćna krema

Glamurozna nega protiv starenja 40+

Za blistav i mladalački izgled

Matične ćelije “Alp Rose” i ” Malus Domestica” izolovane inovativnom Phyto Cell Tec tehnologijom povećavaju vitalnost matičnih ćelija kože i produžavaju mladalački izgled. Predstavljaju revolucionarni Anti-age efekat za podmlađivanje kože. Hladno ceđena ulja bogata vitaminima, fitosterolima, fosfolipidima intezivno regenerišu kožu, usporavaju proces starenja, obnavljaju elastičnost i gipkost kože. Cvetna esencija jasmina svojim očaravajućim mirisom pruža osećaj zadivljujuće raskoši i glamura.

Cena proizvoda

8.500,00rsd

Description

maticne celije

Postoje dve vrste matičnih ćelija embrionalne i odrasle matične ćelije. Embrionalne matične ćelije su pluripotentne i mogu se diferencirati u sve vrste ćelija u telu. Za razliku od embrionalnih matičnih ćelija odrasle matične ćelije su samo obnovljive i mogu se generisati u tkivo u kome se nalaze. Odrasle matične ćelije su izvor za obnovu tkiva. Brzo obnavljajuća tkiva kao što je epidermis ovisi o njima. Matične ćelije su najvažnije ćelije u koži, one su izvor kontinuirane regeneracije epidermisa.

Starenjem se smanjuje aktivnost i broj matičnih ćelija, produžava se vreme obnove epidermisa i na taj način dolazi do pojave bora i starenja kože. Za razliku od odraslih ljudi biljke sadrže važnije matične ćelije s potencijalom regeneracije cele biljke. Kultura biljnog tkiva može se pokrenuti gotovo iz svih tkiva biljke.

Matične ćelije Alpske Ruže

Alpska ruža raste na nadmorskoj visini do 3200m u takvom okruženju se mora prilagoditi ekstremnim uslovima. Matične ćelije Alpske Ruže sadrže posebna epigenetska svojstva i metabolite koji su u stanju da sačuvaju i poboljšaju funkciju matičnih ćelija kože.

Matične ćelije Malus Domestica                                                                                      

Malus Domestica je prva biljka iz koje su izolovane matične ćelije. Matične ćelije veoma retke vrste švajcarske jabuke bogate su epigenetskim svojstvima imetabolitima što osigurava dugovečnost ćelija kože. Dokazano je da štite  matične ćelije kože i efikasno odlažu starenje. U labaratorijskim uslovima dokazano je da mogu formirati kompletan višeslojni epidermis. U kliničkim studijama sa volonterima starosti 37-64 godine utvrdjeno je da je posle primene kreme i seruma sa inkapsuliranim matičnim ćelijama došlo kod 100% ispitanika do značajnog smanjenja bora.

slike lica velike 2 510x175 1

100% prirodna hyaluronska kiselina izolovana iz biljaka sadrži mešavinu molekula razlicite veličine. Hyaluronska kiselina je glavna komponenta extracelularnog matrixa. Po hemijskoj strukturi spada u ugljene hidrate kao mukopolisaharid iz grupe glukozaminglikana. Extracelularni matrix okružuje gotovo sve ćelije organizma. Predstavlja želatinoznu strukturu od suštinske važnosti za život ćelija i zdravlje ćelija. Osnovne funkcije su mu obezbeđivanje elastičnosti tkiva, sprečavanje dehidratacije i transport hranjivih materija. Sve ove osobine bile bi nemoguće bez prisustva hyaluronske kiseline i njene osobine da veže vodu 1000x više od svoje zapremine.

Veličina molekula je presudna u mogućnosti prodiranja u dublje slojeve kože. Veći molekuli ostaju na površini kože i imaju ulogu formiranja filma koji zadržava hidrataciju, dok mali molekuli prodiru u donje slojeve epidermisa i dermisa, privlače i zadržavaju vodu.

Ovaj “plumping” efekat smanjuje sitne linije i bore, daje jedrinu i volumen koži.

KREMA sadrži visoku koncentraciju matičnih ćelija Alp Rose, Malus Domestica i prirodne hijaluronske kiseline. Ova formulacija omogućava dugovečnost ćelija kože i efikasno usporava proces starenja.

DEJSTVO KREME:

  • Povećava vitalnost matičnih ćelija
  • Obnavlja elastičnost i gipkost kože
  • Efikasno usporava starenje
  • Zateže konture lica
  • Vidno učvršćuje kožu
  • Znatno redukuje bore
  • Intezivna hidratacija
  • Pulmping i anti-age efekat

 
NAČIN UPOTREBE:
Krema je koncentrovana , dovoljno je naneti malu količinu uveče pred spavanje.

SASTAV: HYDROLAT JASMIN, HYDROLAT PAMPLEMOUSSE, ORGANIK ROSE (ROSA RUBIGINOSA) BIO OIL, BAOBAB (ADONSONIA DIGITATA) BIO OIL, JOJOBA (SIMMONDSIA CHINENSIS) BIO OIL, CASIAS BIO OIL, KARITE BUTER, PHYTO CELL ALP ROSE, PHYTO CELL MALUS DOMESTICA, NATURAL HYALURON ACID, NATURAL KOLAGEN, HYDROPLEX COMPLEX, ELASTIN, BILJNI EMULGATOR (MASLINA), HELIOGARD, KOENZIM Q10, SLATKOVODNI BISERI, MICROSPHERE, SILVER CITRATE, APSOLUT JASMIN, VITAMIN E, VITAMIN F, EXTRACT NARA, Co2 EXTRAKT PUPLE PASJEG TRNA.

KREMA SADRŽI ISKLJUČIVO ORGANSKE SUPSTANCE

NE SADRŽI: paraffin, boje, silikonska ulja, sintetske emulgatore, parabene i ostale sintetske konzervanse i toksične supstance.

Zbog blagog konzervansa od srebra , čuvati na hladnom u frižideru.

Zašto izabrati Lonicerm?

Svi naši proizvodi su 100% organski

- Profesionalnost -

Naš cilj je da udružimo znanje, iskustvo i moć prirode kako bi stvarali inovativne vrhunske proizvode za Vas. Mi idemo u korak sa svetskim standardima i otkrićima

- Naš tim -

Sarađujemo sa najboljim proizvođačima organskih supstanci: " Mibelle Biochemistry, Florihana, Primavera, Oshadhi, Pranarom "

- Stručnost -

Dugugodišnje laboratorijsko iskustvo, naučno-istraživački i eksperimentalni rad dovoljan su razlog da zaslužimo Vaše poverenje

- Lični proizvodi -

U mogućnosti smo da kreiramo individualne proizvode koji će odgovarati trenutnim potrebama Vaše kože i Vašim željama

Kontakt

Radno Vreme

Pon-Pet: 12:00h – 20:00h
Sub: 10:00h – 16:00h
Ned: Neradan dan

SVA PRAVA ZADRŽANA © 2020 LONICERM

0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna

-50%

na organsku kozmetiku