(3 recenzije korisnika)

Phyto Cell Serum

Glamurozna nega protiv starenja 40+

Za blistav i mladalački izgled

Matične ćelije “Alp Rose” i ” Malus Domestica” izolovane inovativnom Phyto Cell Tec tehnologijom povećavaju vitalnost matičnih ćelija kože i produžavaju mladalački izgled. Predstavljaju revolucionarni Anti-age efekat za podmlađivanje kože.

Formulacija omogućava dugovečnost ćelija kože i efikasno usporava proces starenja.

8.800,00rsd

Phyto Cell Serum

Prosečno vreme čitanja manje od 3min

Phyto Cell Serum

maticne celije

Postoje dve vrste matičnih ćelija embrionalne i odrasle matične ćelije. Embrionalne matične ćelije su pluripotentne i mogu se diferencirati u sve vrste ćelija u telu. Za razliku od embrionalnih matičnih ćelija odrasle matične ćelije su samo obnovljive i mogu se generisati u tkivo u kome se nalaze. Odrasle matične ćelije su izvor za obnovu tkiva. Brzo obnavljajuća tkiva kao što je epidermis ovisi o njima. Matične ćelije su najvažnije ćelije u koži, one su izvor kontinuirane regeneracije epidermisa.

Starenjem se smanjuje aktivnost i broj matičnih ćelija, produžava se vreme obnove epidermisa i na taj način dolazi do pojave bora i starenja kože. Za razliku od odraslih ljudi biljke sadrže važnije matične ćelije s potencijalom regeneracije cele biljke. Kultura biljnog tkiva može se pokrenuti gotovo iz svih tkiva biljke.

Matične ćelije Alpske Ruže

Alpska ruža raste na nadmorskoj visini do 3200m u takvom okruženju se mora prilagoditi ekstremnim uslovima. Matične ćelije Alpske Ruže sadrže posebna epigenetska svojstva i metabolite koji su u stanju da sačuvaju i poboljšaju funkciju matičnih ćelija kože.

Matične ćelije Malus Domestica                                                                                      

Malus Domestica je prva biljka iz koje su izolovane matične ćelije. Matične ćelije veoma retke vrste švajcarske jabuke bogate su epigenetskim svojstvima imetabolitima što osigurava dugovečnost ćelija kože. Dokazano je da štite  matične ćelije kože i efikasno odlažu starenje. U labaratorijskim uslovima dokazano je da mogu formirati kompletan višeslojni epidermis. U kliničkim studijama sa volonterima starosti 37-64 godine utvrdjeno je da je posle primene kreme i seruma sa inkapsuliranim matičnim ćelijama došlo kod 100% ispitanika do značajnog smanjenja bora.

slike lica velike 2 510x175 1

100% prirodna hyaluronska kiselina izolovana iz biljaka sadrži mešavinu molekula razlicite veličine. Hyaluronska kiselina je glavna komponenta extracelularnog matrixa. Po hemijskoj strukturi spada u ugljene hidrate kao mukopolisaharid iz grupe glukozaminglikana. Extracelularni matrix okružuje gotovo sve ćelije organizma. Predstavlja želatinoznu strukturu od suštinske važnosti za život ćelija i zdravlje ćelija.

Osnovne funkcije su mu obezbeđivanje elastičnosti tkiva, sprečavanje dehidratacije i transport hranjivih materija. Sve ove osobine bile bi nemoguće bez prisustva hyaluronske kiseline i njene osobine da veže vodu 1000x više od svoje zapremine. Veličina molekula je presudna u mogućnosti prodiranja u dublje slojeve kože. Veći molekuli ostaju na površini kože i imaju ulogu formiranja filma koji zadržava hidrataciju, dok mali molekuli prodiru u donje slojeve epidermisa i dermisa, privlače i zadržavaju vodu.

Ovaj “plumping” efekat smanjuje sitne linije i bore, daje jedrinu i volumen koži.

SERUM sadrži visoku koncentraciju matičnih ćelija Alp Rose, Malus Domestica i prirodne hijaluronske kiseline. Ova formulacija omogućava dugovečnost ćelija kože i efikasno usporava proces starenja.

DEJSTVO SERUMA:

 • Povećanje vitalnosti matičnih ćelija
 • Efikasno usporavnje starenja
 • Zateže konture lica
 • Vidno učvršćuje kožu
 • Znatno redukuje bore
 • Intenzivna hidratacija
 • Plumping i anti-age efekat.

SERUM SADRŽI ISKLJUČIVO ORGANSKE SUPSTANCE

Možete kombinovati Phyto Cell kremu sa Phyto Cell serumom za najbolji efekat!

NAČIN UPOTREBE:

Par kapi seruma naneti na očišćenu kožu u tankom sloju 2x dnevno. Posle seruma naneti kremu.

NE SADRŽI:

paraffin, boje, silikonska ulja, sintetske emulgatore, parabene i ostale sintetske konzervanse i toksične supstance.

Zbog blagog konzervansa od srebra , čuvati na hladnom u frižideru.

Sastav

PHYTO CELL ALP ROSE, PHYTO CELL MALUS DOMESTICA, NATURAL HYALURON ACID, NATURAL KOLAGEN, HYDROPLEX COMPLEX, JASMIN SAMBAC HYDROLAT, PAMPLEMOUSSE HYDROLAT.

3 recenzije za Phyto Cell Serum

5,0
Na osnovu 3 recenzije
5 zvezdica
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
1-3 od 3 recenzija
 1. Koža mi je mešovita(hladnije vreme) do masna(toplije vreme) sa povremenim odsudstvom vlažnosti u pojedinim periodimma i aknama i ožiljcima. Serum sam kupila zbog jednostavnog, a obećavajućeg sastava i nisam se pokajala. Jedino sam primetila da mi više prije kada ga stavljam na vlažno lice(ružina vodica pomešana sa koloidnom srebrnom vodom), a posle njegovog korišćenja stavim i kremu.
  Svakog dana primećujem boljitak u strukturi kože, izgleda zdravije, ten je ujednačeniji,a i ožiljci se slabije primećuju, nove akne nisam primetila.
  Koristim ga samo ujutru, a nabrojani efekti su vidljivi tokom celog dana.

 2. Serum je zaista fenomenalan, podmladjuje i zateže kožu, a efekti se veoma brzo vide! Koristim ga već dugo, i svima preporučujem!!!

 3. Koristim vec neko vreme ovaj serum, veoma sam zadovoljna. Koza vidno lepse i svezije izgleda, punija je i cvrsca, moja ocekivanja su vise nego ispunjena.. Sve pohvale od mene , od srca ga preporucujem ❤

Dodaj recenziju
Phyto Cell Serum Phyto Cell Serum
Ocena*
0/5
* Rating is required
Vaša recenzija
* Review is required
Ime
* Name is required
0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je praznaProdavnica
Proizvodi

-20%

na organsku kozmetiku
d
h
m
s