Essenci - SEPT

BILJNI ANTISEPTIK SA AROMATERAPEUTSKIM DEJSTVOM

EFIKASNA ZAŠTITA PROTIV VIRUSA I BAKTERIJA

  • u Vašem domu
  • na radnom mestu
  • u automobilu

Osvežava i dezinfikuje predmete, prostor i vazduh prirodnim putem, smanjuje aktivnost
patogenih mikroorganizama. Smanjuje stres i mentalni umor, osvežava i bistri um.

699,00rsd

Essenci - SEPT

 

Kozmetički proizvod posebne namene

Biljni hidrolati i esencijalna ulja stvaraju sredinu nepodobnu za razvoj i razmnožavanje mikroorganizama. Jedna od fizioloških funkcija biljaka je zaštita od patogenih mikroorganizama. Molekule koja biljka proizvodi da bi se odbranila od njih nastale su nakon evolucijskoh odabira molekula koje su se pokazale najaktivnijim protiv mikroorganizama a protiv kojih mikroorganizmi nisu uspeli razviti rezistenciju. Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli razviti rezistenciju leži u činjenici da su jedinjenja biljaka smeše supstanci različitog mehanizma dejstva i veoma kompleksnih struktura.

Essenci-SEPT sadrži biljne ekstrakte koji poseduju visok antimikrobni potencijal. Biljna jedinjenja su aktivna protiv mnogih patogenih bakterija, virusa, gljivica i parazita.

Origanum compactum – destilacijom biljke dobija se ulje bogato fenolima (karvakrolom) , sadrži monoterpene , ƴ-terpenine koji poseduju jako antibakterijsko dejstvo, tradicionalno se koristi kod respiratornih infekcija.

Niaouli cineol – je stablo koje raste u Australiji, ima dugu tradiciju u fitoterapiji. Zbog sadržaja monoterpenola ima izraženo antivirusno dejstvo, deluje protiv patogenih bakterija i gljivica.

Satureja montana – biljka koja poseduje snažno antibakterijsko i antivirsno dejstvo, deluje imunostimulirajuće.

Eukaliptus globulus – jak ekspektorans koji smanjuje viskoznost sluzi, ima izraženo antimikrobno i antivirusno dejstvo.

Litsea citrata – potiče iz tropske Azijske regije, poseduje protivupalno, smirujuće, antidepresivno dejstvo, otklanja umor, bistri i osvezava um.

Način upotrebe:

Esenci-SEPT prskati 2 do 3 puta u toku dana u manjoj količini stambeni ili poslovni prostor, unutrašnjost automobila, prskati radne površine, predmete i ruke. Posle prskanja ruku , ruke ne ispirati vodom i ostaviti da se ruke osuše ne brisati ih. Da bi se poboljšalo aromaterapeutsko dejstvo ruke posle prskanja primaknuti licu i par puta duboko udahnuti kroz nos. Inhaliranjem unose se molekuli biljnih esencija koje ostvaruju svoje blagotvorno dejstvo u nosnoj sluznici ali i u celom organizmu.

Osvežava i dezinfikuje prostor prirodnim putem, smanjuje aktivnost patogenih mikroorganizama..

Pogodan za svakodnevno koriscenje , praktičan na putovanjima , osvežava i dezinfikuje prostor automobila i otklanja osećaj umora .

Mere opreza:

Čuvati van domašaja dece.

Napomena:

Promućkati pre upotrebe.

Sastav

SEA AQUA , ALKOHOL, HIDROLAT ORIGANUM COMPACTUM , HIDROLAT LAVANDULA OFFICINALIS, HIDROLAT THYMUS VULGARIS , EXTRACT ORIGANUM COMPACTUM, EXTRACT NIAOULI CINEOL, EXTRACT SATUREJA MONTANA , EXTRACT EUCALIPTUS GLOBULIS, EXTRACT LITSEA CITRATA , BILJNI GLICERIN.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Essenci – SEPT“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Zašto izabrati Lonicerm

Svi naši proizvodi su 100% organski

Profesionalnost

Naš cilj je da udružimo znanje, iskustvo i moć prirode kako bi stvarali inovativne vrhunske proizvode za Vas. Mi idemo u korak sa svetskim standardima i otkrićima

Stručnost

Dugugodišnje laboratorijsko iskustvo, naučno-istraživački i eksperimentalni rad dovoljan su razlog da zaslužimo Vaše poverenje

Naš tim

Sarađujemo sa najboljim proizvođačima organskih supstanci: " Mibelle Biochemistry, Florihana, Primavera, Oshadhi, Pranarom "

Radno Vreme

Pon-Pet: 12:00h – 20:00h
Sub: 10:00h – 16:00h
Ned: Neradan dan

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter, otkrijte najnovije vesti, ekskluzivne ponude i savete lepote!

© 2022 LONICERM – SVA PRAVA ZADRŽANA.

0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna
Proizvodi

-50%

na organsku kozmetiku*

Promocija važi do 10.03.2022.