Stranica trenutno u izradi!

PRIUŠTITE SEBI KVALITETNU I PRE SVEGA ZDRAVU KREMU, KOJA ĆE VAŠOJ KOŽI PODARITI VISOKOKVALITETNE ORGANSE SASTOJKE. 

Lonicerm je domaći brend koji će Vam omogućiti osećaj potpunog zadovoljstva i raskoši, a spremni smo da kreiramo i individualne proizvode koji će odgovarati potrebama Vaše kože!

 

Kolekcija 24-K Gold Matrix Repair

Dođite do mladolikog izgleda sa stilom!
Kolekcija 24-K Gold sadrži najfinije čestice 24-K zlata koji duboko prodiru u sve slojeve kože i usporavaju starenje, ujednačavaju ten i smanjuju dubinu bora.
Izabrali smo ovu formulaciju baš za Vas, iskuslite pravi užitak prirodnih supstanci i mirisnih cvetnih esencija!

Izabrali smo za vas isključivo najbolje i najkvalitetnije supstance organskog porekla i luksuzne formulacije koji će vam podariti užitak, osećaj raskoši i potpunog zadovoljstva!

Lifting Elixir Krema

Budite sveže, budite mlade!
Nakon višegodišnjeg ispitivanja pronašli smo formulu koja će smanjiti vaše bore i učiniti vaše lice svežim i blistavim. Lonicerm lifting elixir krema sadrži kavijar, iris i orhideju, kao i hladno ceđena devičanska ulja koja omogućavaju intenzivnu regeneraciju i reparaciju kože.
Lagana tekstura kreme podariće vašoj koži negovan izgled, a dubinsko delovanje će otkloniti znake umora i starenja.

Phyto Cell Krema

 

Svež i mladolik izged nije više pitanje vaših godina, već posvećenosti lepote!  Starenjem se smanjuje aktivnost i broj matičnih ćelija, produžava se vreme obnove epidermisa i na taj način dolazi do pojave bora i starenja kože. Za razliku od odraslih ljudi, biljke sadrže važnije matične ćelije s potencijalom regeneracije cele biljke.

Nakon dugogodišnjih ispitaivanja, Lonicerm je pronašao revolucionarnu formulu za mladolikost – PHYTO CELL kreme koje sadrže matične ćelije Alpske ruže, Argana i biljke Malus Domestica.

 

 

 

Phyto Cell Serum

 

Matične ćelije biljaka sadrže epigenetska svojstva metabolite koji čuvaju i poboljšavaju matične ćelije ljudi!

Lonicerm Phyto Cell serum sadrži matične ćelije alpske ruže i prirodnu hijaluronsku kiselinu koja efikasno deluje, prodirući do dubljih slojeva kože.
Ova revolucionarna formulacija omogućava dugovečnost ćelija kože i efikasno usporava proces starenja!

 

 

Dragon’s Blood Krema

 

Drage dame, Lonicerm je za Vas osmislio jedinstvenu formulaciju za očuvanje mladalačkog izgleda. Dragon’s blood krema sadrži visoku koncentraciju ekstrakta smole Zmajeve krvi, skupocena hladno ceđena bio ulja, cvetne esencije i hidrolate, kao i vitamine koji će podariti Vašoj koži luksuznu
negu.

Prirodni sastojak kreme “Zmajeve krvi” je colagencer koji stimuliše elastičnost i volumen kože, a bioaktivne supstance ubrzavaju metabolizam i reparaciju kože.

 

Hidro Activ Krema

Hidratacija kože je obavezan deo svakodnevne nege Vašeg lica!
Naša hidro activ krema je pogodna za dehidriranu i mladu kožu, brzo će joj povratiti optimalnu hidrataciju, svežinu i blistavost.Alge, biljni extrakti, hidrocomplex i kvalitetna hladno ceđena ulja podariće Vašoj koži celodnevnu raskošnu negu.

Budite sveže u svako doba!
Drage naše, da biste vratile koži prirodnu vlažnost tokom zimskih meseci, potrebna vam je dobra hidratacija kože lica i najbolje je da je negujete preparatima na prirodnoj bazi! Podarite sebi vrhunsku negu organskog porekla!

Uljani Serum za Lice

Od prirodne lepote deli vas samo par kapljica luksuza!
Svakom našem proizvodu posvećeno je mnogo pažnje i svaki je nastao kao rezultat višegodišnjeg laboratorijskog istraživanja bioaktivnih supstanci vrhunskog kvaliteta.

Piling za Lice-Jojoba perle

Predstavljamo Vam efikasan i nežan piling sa prirodnim biorazgradivim perlicama jojobe koji dubinski čisti kožu, podstiče mikrocirkulaciju, eliminiše mrtve ćelije, pomaže otklanjanju mitesera, ne iritira kožu i ne uzrokuje mikro-oštećenja, a  kožu ostavlja mekom i svilenkastom.

Piling za Lice-Ruža

Za nežan izgled vašeg lica preporučujemo vam naš Exfoliant Rose 6 Strawberry piling. Prirodni sastojci će očistiti mrtve ćelije sa površine i višak sebuma, a ružino ulje, bogato vitaminom C, značajno će uticati na sjaj i izražaj vaše kože.
Treba Vam pomoć? Pišite nam!

Za sve informacije ili pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate putem maila info@lonicerm.com ili pozivom na broj +381 60/36-36-605