Dobrodošli u
Lonicerm!

Kozmetika inspirisana
prirodom, lepotom i zadovoljstvom.

Dobrodošli u
Lonicerm!

Kozmetika inspirisana
prirodom, lepotom i zadovoljstvom.

O kozmetici i koži

„LONICERM“ kozmetika – je prirodna kozmetika temeljena na Francuskoj školi aromaterapije koja se odlikuje iskustvom i znanjem iz kliničkih ispitivanja.

Sirovine su najboljeg kvaliteta i predstavljaju sinergiju hladnoceđenih biljnih ulja,eteričnih ulja, bioaktivnih materija, ekstrakta algi i biljaka i hidrolata. Želja za negom i ulepšavanjem stara je kao i čovečanstvo, čovek je formirao svest o potrebi lepog izgleda. Prvi pisani podaci pronađeni su u Ebersovom papirusu koji potiče iz 1500. godine pre naše ere. U njemu postoje recepti za negu i ulepšavanje tela, uklanjanju bora, konzervisanju kose..

Sredstva koja su se koristila bila su razna biljna ulja, med, korenje biljaka, mirisne materije kao što su mošus, ambra mira

Prema legendi egipatska carica Kleopatra bila je veoma lepa zahvaljujući velikoj sklonosti i smislu za ulepšavanje. Ona je do detalja poznavala veštine negovanja, dejstva raznih supstanci i recepture preparata koje je sama spravljala.

Biljna ulja oduvek su bila usko povezana sa lepotom.
Najveće drevne civilivizacije (Rimsko carstvo, Egipat…) dale su primarno mesto biljnim uljima koja su smatrana veoma otmenim proizvodom.

Biljna ulja su hipoalergene supstance koje snabdevaju epidermis sa svim elementima koji ulaze u osnovu strukture ćelijske membrane kože, daju joj tonus i pomažu u procesu regeneracije.

Biljna ulja bogata Liposolubilnim vitaminima (A, D, E, F, K) čija je uloga da štite kožu od degeneracije i oksidacije koja uzrokuje prerano starenje kože.

Biljna ulja koja se koriste u našoj kozmetici su isključivo hladno ceđena.

Šta to zapravo znači?

Hladno ceđenje je mehanički proces koji se izvodi isključivo pri niskim temperaturama ostavljajući tako pun sastav esencijalnih masnih kiselina, vitamina i prirodnih antioksidanasa.

Zašto izabrati prirodnu kozmetiku?

Prvo da naučimo ponešto o koži kako bi mogli bolje da razumemo zašto je važna njena nega.
Koža predstavlja naš najveći samostalan organ i ima veoma važnu i višestruku fiziološku ulogu. Njena težina iznosi 18 % od ukupne težine tela.Koža u nekim delovima tela prelazi u sluzokožu:očni kapci, usta, nos, polni organi, mokracni organ. Boja kože je različita a zavisi od starosti, rase i predela tela. Boju kože uslovljava i količina melanina, kožnog pigmenta.

Koža se satoji iz dva glavna sloja:

EPIDERM- a I DERM-a

Zašto izabrati Lonicerm

Svi naši proizvodi su 100% organski

Profesionalnost

Naš cilj je da udružimo znanje, iskustvo i moć prirode kako bi stvarali inovativne vrhunske proizvode za Vas. Mi idemo u korak sa svetskim standardima i otkrićima

Stručnost

Dugugodišnje laboratorijsko iskustvo, naučno-istraživački i eksperimentalni rad dovoljan su razlog da zaslužimo Vaše poverenje

Naš tim

Sarađujemo sa najboljim proizvođačima organskih supstanci: " Mibelle Biochemistry, Florihana, Primavera, Oshadhi, Pranarom "

© 2022 LONICERM – SVA PRAVA ZADRŽANA.

0
0
Vaša korpa
Vaša korpa je praznaProdavnica
Proizvodi

-20%

na organsku kozmetiku*
h
m
s