[alert type=“error“ accent_color=“#000000″ background_color=“#dd3333″ border_size=“1px“ icon=“fa-wrench“ box_shadow=“yes“ animation_type=“flash“ animation_direction=“down“ animation_speed=“0.1″ class=““ id=““]Stranica u izradi ![/alert]

PRIUŠTITE SEBI KVALITETNU I PRE SVEGA  ZDRAVU KREMU, KOJA ĆE VAŠOJ KOŽI PODARITI VISOKOKVALITETNE ORGANSE SASTOJKE.

Ovo će biti najzanimljiviji deo za Vas.

Vi možete da izaberete šta želite od sastojaka u Vašoj kremi (sastojci su svi visokog kvaliteta, francuska ulja i švajcarske aktivne materije).
Zar to nije fantastično, prvi put možete da imate luksuz o kome ste do sada samo maštali.

Prvo ćemo da napravimo poređenje između sastojaka prirodne kozmetike i komercijalne kozmetike.

SASTOJCI PRIRODNE KOZMETIKE:                  SASTOJCI KOMERCIJALNE KOZMETIKE:

Hladno ceđena ulja                                                   Rafinisana ulja, parafinska ulja

Hidrolati, cvetne vode                                              Destilovana voda

Prirodni konzervansi                                                 Velike količine konzervansa, parbeni

Prirodna esencijalna ulja                                          Sintetski parfemi

Prirodni biljni ekstrakti                                             Sintetske materije

Izbegavanje parafina i vazelina                              Korišćenje u izobilju parafina

Prirodni emulgatori                                                    Sintetski emulgatori

Zabrana upotrebe štetnih materija                      Česta upotreba štetnih materija

 

krema2Parafinsko ulje dobija se destilacijom nafte, veoma čest i glavni sastojak ulja za bebe. Da li je za Vaše bebe možda ipak bolje neko prirodno ulje koje možete kupiti u radnjama zdrave hrane. Pa naravno. Uvek je mnogo bolji izbor “prirodno”.

 

Zašto? 
Zato što su prirodna ulja hipoalergene supstance i ne izazivaju alergije. Drage mame, kupajte svoje bebe u čajevima ili prirodnim kupkama i koristite prirodna ulja za negu kože. Bebe nemaju mogućnost izbora, nemojte Vi za njih da pravite pogrešne izbore.

krema4A sada da se vratimo još nekim primerima. Recimo urea, u kremama daje osećaj hidratacije to je tačno ali niko Vam neće reći da urea uništava proteine (kolagen, elastin) kože i na taj način koža u stvari brže stari. Potom zloglasni parbeni. To su konzervansi koji se dodaju u komercijalne kreme (bez obzira na cenu kreme, nalaze se i u veoma skupim kremama) a zadatak im je da kreme mogu da stoje na policama više godina(pitam se šta to ima kvalitetno u kremi koja je stara dve i više godina ) I DA NARAVNO PREKO KOŽE UĐU U NAŠ ORGANIZAM ?

krema5U Francuskoj su rađena testiranja na prisustvo parabena u amputiranim dojkama i u svima je potvrđeno prisustvo parabena. Jezivo zar ne? Ozbiljno razmislite! Ne želim da Vas plašim, želim samo da probudim svest u Vama da budete mnogo obazrivije i čuvate svoje zdravlje jer ono je neprocenjivo bogatstvo. Drage dame probudite se, karcinomi se ne dešavaju “samo tamo nekom drugom”. Kozmetika mora biti usko povezana sa medicinom i farmacijom. Ono što Vas naravno interesuje je i cena jednog ovakvog luksuza. Ona će zavisiti od vrste ulja i aktivnih materija koje želite.

Npr. ako želite laganu hidrantnu kremu, bez skupih ulja i skupih aktivnih materija vaša krema može koštati oko 1500,00 dinara ako pak želite veoma skupa ulja (poput argana, ruže, nara…) pa pri tome još anti-age supstance (ameliox-zamena za botox, perfekcion peptid p-3…) razne ekstrakte, prirodnu hijalurosku kiselinu, prirodni kolagen,… ako u vašoj kremi bude oko 20 sastojaka i više, cena će biti oko 8000,00 dinara, što znači cena se formira prema vrsti i količini sastojaka koje vi želite